Jul i Harrods

Harrods – London – Knightsbridge. Man behøver næsten ikke sige mere. Dette fantastiske stormagsin er synonym med luksus, service og historie. Her i juletiden syntes jeg det er ekstra fantastisk – som taget ud af en julefilm. Legetøjsafdelingen er overdådig og jeg tror næsten mine børn kunne have tilbragt en hel dag der hvis de havde været med 😊. Smukt opdækkede juleborde til inspiration, juletræer med lys og gaver under. Jeg er allerede ved at være i juletopform.

Womenwear – her kan shoppes alt fra Valentino til Dolce & Gabbana, man kan også bare kigge 🙃

Da min mand og jeg var i London sidste weekend var det et must fra min side at vi skulle til Harrods. Da vi nåede HIFi afdelingen var interessen vakt hos min mand😊. Højtalere til 2 mill, er alligevel ikke noget man ser hver dag.

Harrods
Stueetagen i Harrods – her er der lækkerier at finde

Der er smukt i Harrods – så enkelt er det. Stueetagen med forskellige delikatesser og speciliateter, de smukke gamle egetræstrapper og rulletrapperne der får en til at tro man er i Egypten. Da jeg bliver mødt af en ekspedient der spøger “what can I help you with today mam?” fuldender det oplevelsen. Nej jeg kommer desværre ikke i Harrods hver uge, snarere hvert 10 år men hvis jeg gjorde ville jeg helt sikkert have en del af de smukke grønne poser derhjemme.

Jul i Harrods
En dejlig blød julebamse hvor der står årstal og Harrods på – Et sødt minde fra en skøn weekend i smukke London og fantastiske Harrods

One thought on “Jul i Harrods

  1. 👍 Ja, det lyder som et shopping eventyr sted,Maria.😊Du formulerer dig godt, har en god skrivende hånd. Du kan blive en god forfatter! 🤣 Og du har jo bloggen, som god øvelse. Knus Sus 😎🦋🦋🦋🦋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *